Bylo

doporučujeme: 16. 9. BENEFIČNÍ PROMÍTÁNÍ FILMU ELEAZAR KITTEL


Výtěžek ze vstupného půjde na OBNOVU ZAPLAVENÉ MATEŘSKÉ ŠKOLKY V RASPENAVĚ
čtvrtek 16. září | 18.00 | Krajská knihovna Liberec

čtvrtek 16. září | 18.00 | Krajská knihovna Liberec

Výtěžek ze vstupného půjde na OBNOVU ZAPLAVENÉ MATEŘSKÉ ŠKOLKY V RASPENAVĚ, která je po bleskové záplavě určena k celkové demolici.


"Přijďte ve čtvrtek 16. září v 18.00 hodin do Krajské knihovny Liberec a uvidíte film - vhodný pro malé, vyšší i nejvyšší - o místním tajemném rodákovi Kittelovi (www.kittel.cz). Současně zde budou vystaveny fotografie zachycující "dny poté", zalosujeme si pro radost ve vstupenkách a ochutnáme Kitlovské likéry (www.kitl.cz).
Kam raspenavské děti prozatím chodí "do školky", nám přijde povědět zástupce ředitele MŠ pan Petr Kozlovský, který rovněž na závěr převezme celý výtěžek.
Pozvánku naleznete v příloze.
Velká voda tam stála pár hodin, bahno další týden..., nyní je čekají týdny a měsíce, aby znovu mohli běžně bydlet a žít - zkusme na to nezapomenout a "nenechat to plavat". Žijí od nás 10 - 30 kilometrů. Možná už nevidíme dramatické obrázky v novinách či v televizi, to však neznamená, že jsou "všichni za vodou".
Region sobÄ›!

K dalším "kulturním" způsobům pomoci patří např.:
http://www.nenechmetoplavat.cz/,
http://www.hradek.eu/page.aspx?zaz=440-6628,
http://www.handforhelp.cz/cs/aktualni-zpravy/199-koncert-hudbou-proti-vod.html

Akce by se neobešla bez vřelé podpory libereckých firem a obchůdků (Windsport, knihkupectví Fryč, Karmelitánské knihkupectví, Léčivé byliny Moskevská ul., Internetové studioCZ, Jungmann CLC, Livox, Casro, MCCAN, Šimon Pikous, Foto Kubát aj). Tímto moc děkujeme.

Za organizátory benefičního promítání se těší Tereza Šímová"